topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Daniel Westling talar ut och firar pappa OlleI går fyllde Kronprinsessan Victorias blivande svärfar, Olle Westling, 64 år. Det firades med tårta och gratulationer i hembygden Ockelbo. Daniel Westling är en familjekär man som med all säkerhet grattat sin pappa på födelsedagen.

Förra året gav Daniel sin pappa en svart Lexus i present. Med Lexus-ägaren Sandro Catenacci och forne Lexus-ägaren Krister Kaiser i vänkretsen är det naturligt att få ett bra pris på en snygg bil.

Kul att se att unge herr Westlng engagerar sig i Ockelbo. Skoltidningen, En Spänn, fick en exklusiv intervju med Daniel vilket uppmärksammades stort. Naturligtvis är Daniel engagerad och var snabb med en kommentar när tidningen stod inför nedläggning.

Tur att En Spänn finns på nätet. Här kan ni läsa Daniels egna ord.

Kommentarer
Postat av: Maggan

Att Daniel är en fin och väluppfostrad kille det syns, men för den delen behöver han inte överdriva med att ge bort en sådan bil jag tror att hans far hade blivit lika glad för en Volvo eller Saab. Vi får hoppas att Daniel kunde åka hem och äta tårta.

2009-01-08 @ 21:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback