topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Tre fel av femVad tycker ni om denna bild? Om det var en "finn fem fel"-grej så har jag definitivt hittat den första saken som absolut inte stämmer. Letitias ordensband! Är det hon som är liten (svar ja) eller är ordensbandet gjort för jättar (som tvåmeterns-mannen Juan Carlos). Fel nummer två är kronprinsessans och hennes svärfars längd. På bilden är de nästan lika långa, men i verkligheten skiljer det ju mer än 30 cm mellan dem. Kanske står Letizia på en pall? Fel nummer tre - Kung Juan Carlos medaljer hänger snett.


Kommentarer
Postat av: Maggan

Vem har hon lånat kläderna av för de är mycket förstora och inte hennes stil.

2009-02-10 @ 22:42:42
Postat av: Estella

Hon har typisk spansk size liten och petit.

2009-02-11 @ 14:20:02
Postat av: Anonym

Ha ha! Klockren iaktagelse, Åsa! Leti försvinner allitd i alldeles för stora ordensband.. Men Juan-Carlos.. Hmm, han brukar ju alltid se prper och ordentligt ut. Inte snyggt när medaljerna hänger snett.. Och Leti har nog som vanligt 10 cm klack.. Eller mer.. Kanske en pall.. Men en rolig bild är det iaf!

2009-02-11 @ 18:48:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback