topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Knivskarpa singelprinsen Carl Philip är på jakt...

Jaktsäsongen har börjat nere i Skåne. Jakten på en ny tjej - efter Emma Pernald.

Bestick-designern och prinsen Carl Philip sticker knappast kniven i någon men vill gärna ha en flicka på gaffeln. Han är landets hetaste singel, något jag skrev om i förra veckans Svensk Damtidning. Nyheter 24 har uppmärksammat artikeln om vår kungliga "Bonde söker fru" - prins. och citerat mig:


"På Yddingenäs finns Gustav Thott, pojkvän till prinsessan Madeleines väninna Lussan Gottlieb – och i kulisserna kanske Falsterbo-kusinen Wiveka Thott, Carl Philips första flickvän?På Övedskloster väntar syskonen Ramel, som gärna vimlar och jagar med Carl Philip och på familjen Wachtmeisters slott Wanås finns sönerna Harald och Didrik som hör till prinsens kompisgäng. Så nog finns det förutsättningar för slottspartyn med Sveriges hetaste singel som hedersgäst!", skriver Åsa Bönnelyche i Svensk Damtidning.

Kommentarer
Postat av: Gittan

Någonstans känns det ändå som att Carl-Philip är så pass uppfostrad till att sköta saker och ting på ett snyggt sätt att han inte faller in i playboystilen och jagar flickor för brinnande livet.

Ett tio-årigt förhållande ger ju också en vink om att han kanske ser upp till far och mor som mycket påtagligt bekräftar att ett förhållande kan leva vidare fastän "nytändningen" falnat. Och detta i sitt umgänge där flera av deras vänner bytt partner både en och två gånger.

Jag tror Carl-Philip kommer att jämföra sin tidigare relation och den tryggheten han hade där och inte rusar iväg i någon "söka-lyckanjakt".

Själv hoppas jag på att han hittar tillbaka till söta Emma (om nu inte det är hon som funnit något nytt)

2009-04-05 @ 19:47:28
Postat av: annak

Personligen tror jag att Emma inte vill ge upp sitt liv, tror hennes jobb betyder mycket för henne. Jag tror inte att hon är beredd att avstå ett yrkesliv. Att ständigt vara under lupp är nog inte så kul trots allt....

2009-04-05 @ 20:48:41
Postat av: AnaDUNN18

Our life seems to be very short, so we have to live it fast. Moreover, the buy term papers service will assist us to build our academic career quickly.

2011-12-30 @ 01:40:27
URL: http://www.qualityessay.com
Postat av: PerryTiffany

Do you have a brilliant life.

2011-12-30 @ 01:43:07
URL: http://www.primeessays.com
Postat av: BetteOliver24

This can be really feasible to purchase doctoral thesis about this good post from the thesis writing service peculiarly if you do not have time.

2012-05-29 @ 05:04:05
URL: http://exclusivethesis.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback