topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Gillar prinsen killar?

image416

Foto: Stella

Statsbesöket på Island gjorde intryck på kronprinsparet av Danmark. Men det var inte tölten, geysrarna eller spriten Svarta dödur som överraskade utan en ung islänning som undrade:
Har prinsen någonsin haft homosexuella fanatsier?
Danmarks kronprins blev helt paff. Det tog ett par sekunder innan han svarade och Mary började nervöst viska i Frederiks öra. Den frågvise yngligen upprepade frågan, och både Mary och Frederik kunde inte hålla sig för skratt. De är inte vana vid så direkta personliga frågor när de är ute på statsbesök. Islands president ville helst sjunka genom vulkanjorden. Han skämdes. Men Frederik tog tjuren vid hornen och svarade med ett leende på läpparna:
"Troligtvis inte....Inte vad jag vet.

Hade pojken frågat prins Joachim, hade svaret kanske blivit ett annat!


Kommentarer
Postat av: Jonathan

Det här nya bandet gör skitbra musik och tar helt avstånd från musikindustrin. ÄNTLIGEN någon som säger ifrån ordentligt. Ladda deras nya platta gratis på deras sida. Läs deras text om varför de väljer att göra på detta sättet! Det fick iaf mig att hajja till.

Gratis även för kungen bör nog påpekas.

Länk:

- www.magnacartacartel.com

Music forever!

/ J

2008-05-12 @ 14:45:55
Postat av: Åsa

Tack för tipset...

2008-05-13 @ 11:05:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback