topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Grevinnan talar ut!


Grevinnan Monica Bonde, Svensk Damtidning


Håll i hatten för nu blåser det ordentligt kring häststaketet på Almare Stäket Polo Country Club nordväst om Stockholm. Där har Svensk Damtidning i 8 år arrangerat den omåttligt populära hattparaden tillsammans med Johan Seth, vd och grundare av Almare Stäket Herrgård AB. Han har tidigare samarbetat med mediebolaget Adcitymedia, men relationerna har varit frostiga på grund av meningsskiljaktigheter. Nu har mediebolaget både plankat Johan Seths varumärke och idé om en årlig hattparad. De skickar nu ut inbjudningar till ett hästpolo-jippo på Gärdet - samma dag som vimlande damer brukar dyka upp med härliga kreationer på hjässan vid Almare Stäket.  Vilken stöld! Svensk Damtidnings eminenta Monica Bonde är upprörd och tycker att det hela liknar en cirkus....därav clownnäsan!!! Hon meddelar nu i Realtid.se att Adcitymedias kupp inte går hem hos oss.

Så här skriver Realtid.se:
"De kan inte räkna med att att vi kommer dit, säger Monica Bonde på Svensk Damtidning som arrangerat hattparaden i åtta år tillsammans med familjen Seth.
Svensk Damtidning har valt att fortsätta med sin hattparad på Almare Stäket där turneringen som vanligt går av stapeln den 23 augusti.
Vi är mer intresserade av socitet, adel och de connections som familjen Seth har med Wallenberg och andra. Där kommer vi ha vår hattparad", säger Monica Bonde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback