topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Just nu är prinsessan Madeleine i Sturegallerian och julshoppar

Vad gör prinsessan Madeleine just nu? Vår kungliga spanare och modeprins har precis ringt mig och avlagt rapport.

Madeleine är inne i Sturegallerian och shoppar med väninnan Katarina von Horn, som vant drog sin barnvagn mellan klädeshängarna. De gick loss bland plaggen på prinsessfavoriten Massimo Dutti och prinsessan fastnade för en lila, stickad tröja i Marino ull. Hon betalade snällt i kassan och verkade mycket nöjt med sitt inköp.

Prinsessan Madeleine var snygg som alltid. Hennes hår var en aning ljusare än vanligt - nyslingat! och hon var ledigt, sportigt chic-elegant i jeans och höga stövlar.Prinsessan Madeleine köpte nyss en lila tröja. Något att värma sig i under skidsemestern i jul?

Kommentarer
Postat av: Maggan

Ja hon är snygg men vad hennes hår verkar slitet, hon har en jätte snygg jacka.

2008-12-17 @ 16:15:52
Postat av: Jenny

Den bilden är ju inte från idag, hoppas det ovan nämda klippet och slingorna har fräschat upp håret... Men en tröja i merinoull, det var allt ett inte helt pk köp av prinsessan!

2008-12-17 @ 19:14:46
Postat av: Reilly29Tammi

I know that your help was one of the reasons I matched. Your approval and relief kept me going. If my buddy did not advise me to buy <a href="http://exclusivepapers.com/analytical-essay.php">Analytical essay</a>, I would not have finished university with A+.

2012-01-19 @ 05:32:17
URL: http://exclusivepapers.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback