topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Förlovning lagom till jul

Medan det är dödstyst om en eventuell förlovning mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling surrar eklateringsryktena desto mer ljudligt kring prins William och Kate Middleton. Nu blir det förlovning i England lagom till jul, sägs det. Men det trodde man ju även förra året...Varför har Kate inget arbete? Vad gör hon? Väntar hon bara på ringen och bröllopet, undrar alla. Då är det ju betydligt bättre med våra giftasvuxna blivande kungligheter i Sverige. Daniel och Jonas och Emma kommer visserligen aldrig till skott, men de har ju ändå fullt upp till vardags...

Kommentarer
Postat av: Anna M

Åsa, tror du Victoria och Daniel förlovar sig i år eller nästa år? Var gissar du att de köper ringarna?

2008-08-25 @ 16:55:07
Postat av: Midnattsol

Det ser inte bra ut att Kate inte gör nåt vettigt.. Det skulle vara svårt för henne om Wills dumpar henne, vilket jag inte tror att han tänker göra, men iaf.. Hon borde ha en karriär att prata om vid förlovningstillfället. Vad ska hon annars svara när de frågar henne om vad hon har gjort under de senaste 2 åren eller vad det nu blir.. "Väntat.."

Vad gäller det svenska kungahuset har jag gett upp vid det här laget.. Särskilt Emma och Carl-Philip. Det är så fruktansvärt patetiskt.. Vad väntar de på? Men visst, det är väl bekvämt för Emma. Hon slipper de kungliga plikterna.. Men är man ihop med en kunglighet, så får man acceptera villkoren, annars är det bara att lägga ner. Det gäller både Carl-Philip och Emma. Vill de inte vara kungliga så är det bara att avsäga sig titeln och rätten till kronan. Vi kan inte ha kungligheter som inget gör..

2008-08-25 @ 18:00:22
Postat av: MAGGAN

Midnattsol o vad bra ,du har helt klart för dig att vi inte kan ha ett kungahus som inte vill göra nytta för sina pengar de får av OSS och passar det inte så är det bara att avsäga sig rätten till kronan och börja arbeta som alla vi andra får göra.

2008-08-26 @ 09:53:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback