topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Drömprinsen landade i trädgården

Prins Andrew har tidigare varit i hetluften för att åka snålskjuts med militärhelikoptrar när han ska till golfbanan! Nu är det tronföljaren prins William som får kritik för att slösa på landets resurser. För en tid sedan tog William arméns RAF-helikopter till ett party på Isle of Wight i engelska kanalen. Skattebetalarnas attack mot färdsättet lät inte vänta på sig.
"Försvaret skriker efter fler RAF- Chinook helikoptrar. Bara tio stycken finns i Afghanistan, och det råder stor brist på transportfordon av denna typ", menade upprörda kritiker.
Men prins William slog dövörat till och upprepade händelsen.
Denna gång snurrade han iväg till flickvännens trädgård där han landade med flygvapnets elithelikopter!
"Det är uppenbart att han ville visa Kate vad han kan", säger en källa i News of The World.
Det brittiska försvaret försvarar inte att prinsen lånar deras utrustning för att imponera på tjejer.
"Det är löjligt och opassande", säger RAF-piloten Jon Lake.

image382

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Ha, ha! Jag tycker faktiskt att detta är ganska roligt! Snacka om att smöra för tjejer! Många har anklagat Kate för att svansa efter Wills, men det är ju tvärtom.. Och ett bevis på att det blir Wills och Kate: Prinsen anländer på den vita hästen.. eller okej, den gröna helikpitern, och kysser sin prinsessa.. Det är klart han har valt Kate till sin blivande drottning! Enegelsmännen borde jubla, romantik på hög nivå! Jag tycker inte att engelsmännen ska tjura för detta iaf, för det är ju brittisk humor om något! :) Jag ska se till att röja lite i min egen trädgård, för vem vet, kanske landar det en prins i min egehn trädgård en vacker dag?? I en grön helikopter..

2008-04-22 @ 20:06:48
Postat av: Åsa

Rolig kommentar!

2008-04-23 @ 12:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback