topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Grevinnan Alexandra fann lyckan utanför slottsgrindarnaUte i kylan? Grevinnan Alexandra och hennes Martin blir minsann inbjudna till olika evenemang, men tackar ibland nej till att dyka upp med hänsyn till kungafamiljen. Många vid hovet tycker att det skulle se konstigt ut om exmakarna Joachim och Alexandra skulle dyka upp på samma tillställning.

Jag tror ändå inte att Alexandra ångrar skilsmässan från landets prins. Enligt uppgift var det ju hon som ville separera från Joachim, och han gjorde allt för att hålla ihop äktenskapet.


Passionen mellan fotografen Martin och Alexandra håller i sig. Nu lever de med varandra i vardagen och han har visat att han tar ansvar för sin nya familj.


Även Alexandras barn gillar Martin skarpt och har inga problem med att det är Martin som följer dem till skolan - tvärtom.
Söner brukar vara lika sin mamma, men jag tycker inte att det finns så många drag av Alexandra i Nikolais och Felix blåögda ansikten. Inte är de speciellt lika sin pappa Joachim heller. Men så är det ju med gener. Man kan ju aldrig veta hur ens lille avkomma ska se ut. Och tur är väl det...Födelseögonblicket är livets största överraskningsmoment - både för mamma, pappa och baby!


Lyckliga familjen!

Bonuspappan Martin klarar sin roll galant.

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Lite kul, för när man ser de båda pojkarna, så ser det faktiskt ut som Martin skulle kunna vara deras pappa...

2009-01-19 @ 12:34:27
Postat av: Estella

Det bästa hon gjort är att lämna Joakim.

Han var ju konstant ute på nattklubbar sprang

efter unga tjejer var otrogen alkoliserad gjort

bort sig. Tyckte det var ok gör så bara för att han är Prins ingen lämnar väl en Prins. Alexandra det en stark kvinna som gjorde det många kanske inte skulle gör det rätta.

Synd om barnen hoppas det inte slutar samma med Marie.

2009-01-19 @ 14:33:51
Postat av: Demba

Hmm...Den lille är ju Martin upp dagen.

2009-01-19 @ 17:38:04
Postat av: Demba

Men gropen i hakan skvallrar om att Joakim är båda pojkarnas pappa. Det behöver vi inte spekulera i. Varken Alexandra eller Martin har grop i hakan. Och en sån ärver man. Det är ju bra.

2009-01-19 @ 18:53:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback