topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Varmt i Värmland för Carl Philip

2007-11-07
 
Vad gjorde Carl Philip i Värmland? Värmde sig förstås....Vilken tur för prinsen att han är hertig för just detta soliga landskap. Han fick ett varmt mottagande vid sitt besök i veckan, då han slussades runt på en värmepumpsutställning.

Efteråt fick Carl Philip frågan "vad vet prinsen om värmepumpar?"
"Ingenting - vi har aldrig stött på något liknande" - blev svaret!
Vaddå vi? Talar han om sig själv i pluralis precis som drottning Elizabeth I av England? Och vaddå aldrig sett en värmepump!!!? Har prinsen aldrig undrat hur Drottningholms slott värms upp eller har han aldrig varit i en källare....? Det måste vara underbart att vara så helt främmande för vardagliga, praktiska saker. Undrar om han vet vad en glödlampa är för något!


image100

Carl Philip i heta stolen


Kommentarer
Postat av: Maj

Är det inte genant att arbeta på Svensk Damtidning ? den kungliga veckotidningen - och uttrycka sig så urbota dumt som du gör?

Vad vet du själv om värmepumpar? Prinsen var ärlig och sa att hans kunskaper var begränsade före besöket på Termia. Men efter informationen kunde han betydligt mer.

Dina kommentarer är så dumma att man saknar ord att bemöta dem. ?aldrig sett en värmepump!!!? ?Har han aldrig varit i en källare ??, ?Undrar om han vet vad en glödlampa är för något?? Det är betydligt fler människor som inte sett en värmepump än de som gjort det. Varför måste värmepumpen stå i källaren? Vad har en glödlampa med värmepumpar att göra?

Du har mycket att förklara du.

2007-11-18 @ 21:43:02
Postat av: Åsa Bönnelyche

Oj,oj jag hukar för skottlossningen och tar skydd. Jag gillar ju prins Carl Philip, det gör väl hela svenska folket, men någon gång måste man ju få tycka till. Han uttryckte sig inte riktigt korrekt tv utan lät mycket oengagerad efter besöket. Om du inte förstår vad jag menar med "glödlampa" är det bara att beklaga....vi delar uppenbarligen inte samma humor.

2007-11-18 @ 21:44:51
Postat av: Midnattsol

Oj, såg inte denna skottlossning förrän nu.. Lite kul faktiskt. Jag är på din sida Åsa! Du har humor! =)

2007-11-18 @ 21:45:14
Postat av: Eeva

Att förolämpa---är det ett tecken på att man har humor?

2007-11-18 @ 21:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback