topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Svullen av gråt

2007-11-16
 
Chelsy fick nog av prins Harry, som inte kunde visa sin flickvän tillräcklig uppskattning och ge förhållandet det engagemang det så väl behövde. Kärleksgnistan dem emellan lär finnas kvar....vilket gör det så mycket svårare för de unga tu att gå skilda vägar. Men ingen skugga faller på Chelsy - för vem i hela världen kan tämja prins Harry! En vildare kille går väl knappast att finna i de öfvre samhällsskikten? Att Chelsy är ledsen råder det heller inga tvivel om. Bilden nedan visar tydligt "dagen efter gråt"-looken. Stackars flicka! 

image119

Chelsy -uppsvullen av gråt. Ska hon någonsin komma över den spruckna ungdomsromansen?


Chelsy Davy åkte rakt från utelistan upp till en plats på innelistan.
Missa inte min kungliga lista på INNE OCH UTE!
/Åsa Bönnelyche


Kommentarer
Postat av: Hanna ^^

usch och fy för krossat hjärta!! =(

2007-11-18 @ 11:22:42
URL: http://hannaofsweden.blogg.se
Postat av: Midnattsol

Men på de senaste bilderna såg hon betydligt gladare ut iaf. Den här bilden togs som sagt dagen efter.. Jag tror att hon kommer över Harry. Det finns någon annan för henne, och han finns nog i hemtrakterna. Hon verkar ju ha planer på att lämna Leeds och återvända till Kapstaden. Då slipper hon paparazzi-England, som hon verkar vara evigt trött på nu, hon som en gång drömde om att bli känd.. Nu blev hon det - med råge, och hon sägs ångra sin önskning bittert.. Men jag tror att hon får det bättre utan Harry. Jag tror inte att ett liv som prinsessa passar Chelsy särskilt bra, och hon kände nog det själv. Paradoxalt nog så gillar jag henne bättre nu än när hon var ihop med Harry. Hon verkar förståndig ändå, till skillnad från Harry. Man undrar hur det ska gå för honom, om det blir någon ordning på kungligheternas Emil i Lönneberga.. (Bra skrivet det där, Åsa!) Synd bara att hans hyss är så mkt värre än orginalets..

2007-11-18 @ 22:03:22
Postat av: Åsa Bönnelyche

Jag håller med dig, Midnattsol, att Chelsy kommer att få det mycket bättre utan omogne Harry. Ingen kvinna ska låta sig kränkas av en man! Det spelar ingen roll om det är en prins eller inte.

2007-11-18 @ 22:04:13
Postat av: Hjorten

ärligt talat ser hon ju förskräcklig ut här. Verkar dessutom ha gått upp i vikt. Hon är helt enkelt inte lika snygg längre. Och så är hon efterhängsen också. Ingen bra kombination. Inte så konstigt att Harry tröttnat.

2007-11-18 @ 22:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback