topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Skolförälskelse i societeten

image10

2007-06-13
 
God morgon! Solen skiner utanför redaktionsfönstret, och jag är på ett strålande humör. Livet är toppen, för det är väl ändå en ynnest att få starta sitt arbetspass med att luta sig tillbaka i kontorsstolen och plöja igenom veckotidningar och månadsmagasin...på arbetstid! Dessutom får man träffa en mängd trevliga människor. I dag avslöjar Sveriges Radio vilka personer som ska sommarprata. Förra året kunde vi i hängmattan höra en kunglighet berätta personligt om sitt liv . Det var norska prinsessan Märtha Louise, som talade öppenhjärtigt om sin osäkerhet, sina intressen och kärleken till maken Ari Behn. Vad roligt det vore om våra egna prinsessor gjorde likadant.

Själv tänker jag nu berätta om veckans mest romantiska par: Ulrica och Christian Sievert!
Jag minns dem från Enskilda Gymnasiet, där de blev ett par redan som 18-åringar. I dag har de hållit ihop i - 18 år . Där kan man tala om livskraftig kärlek! Ulrica är för övrigt dotter till drottning Silvias hovdam Christina von Schwerin. 

Foto: Charles Hammarsten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback