topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Ricky Martin sjöng för Silvia?

2007-07-08
 
Drottning Silvias vän, miljardären Bertil Hult, har slagit på stort igen. Nyligen fyllde hans hustru Lisbeth jämnt, och hon firades med stor baluns i Schweiz, där paret bor. Enligt heta rykten flögs komikergruppen "Galenskaparna" ned i Hults privata plan från Bromma flygfält till festen i alplandet. Galenskaparna och After Shave stod för underhållningen på kvällen. Förbandet var ingen mindre än världsartisten Ricky Martin!

Vårt kungapar brukar vara hedersgäster vid Hults påkostade fester. Silvia och EF-grundaren Bertil Hult är båda engagerade i World Childhood Foundation och känner varandra väl. Prinsessan Madeleine arbetar även hon för stiftelsen. Min gissning är att mor och dotter var på partyt och reste sedan till Rivieran för att vila upp sig. (Ni har väl inte missat de senaste bilderna?) Nu vet vi alltså varför Silvia och Madeleine semestrade på tu man hand. De var på födelsedagsfest i Schweiz och passade därefter på att sola lite efter den storslagna tillställningen.

Kommentarer
Postat av: Karamellfia

Det var lite gulligt att se mor och yngsta dottern semestra på tumis som de gjorde, jag tänkte att det kanske var tjejsemester med vänninorna - men nu vet vi alltså. Tack för infot.

2007-11-18 @ 20:27:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback