topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Övermogen ungkarl

2007-11-08

Det var stjärnglans på högsta nivå i skatteparadiset Monaco i går när celebriteter intog sportklubben i Monte Carlo. Ungkarlsprinsen Albert har väl mött de flesta människor värda att träffa, men såg riktigt förtjust ut när han konverserade med fransktalande Celine Dion. Ljuv musik uppstod, men inte en kärleksballad i världen verkar bita på Monacoprinsen. Övermogen och ogift som han är, faller oddsen varje sekund för folket som längtar efter furstligt bröllop. Han har visserligen hängt ihop med sin blonda simdrottning Charlene väldigt länge, men när det kommer till förlovning är Albert ringrostig. Är han för gammal och för stel i knäna för att fria? Eller vad är egentligen orsaken till Alberts ovilja att binda sig? 

image104

Fursten i Monaco umgås gärna med stjärnor och vackra kvinnor, men när har han egentligen tänkt sig att gifta sig?

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Det måste vara nåt fel på karln.. Jag fattar inte vad han tänker. Han har ett ansvar, det är hög tid att växa upp! Charlene verkar ju okej. Nu vill vi ha furstligt bröllop!! Frågan är om man kan lita på karln, när man väl har gift sig med honom..

2007-11-18 @ 21:47:53
Postat av: Åsa Bönnelyche

Vi får hoppas att han inte är så opålitlig som han ger sken av...under sin playboy-era har han avverkat ett gäng unga kvinnor, som kanske trott på hans löften. Albert vet kanske att han inte håller det han lovet och därför vill han inte gifta sig. Men hur länge ska han hålla Charlene på halster? Hon blir ju inte yngre direkt...

2007-11-18 @ 21:48:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback