topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Drottningens skönhetshemlighet avslöjad

2007-11-27
 
Drottning Elizabeth av England har av magasinet Vogue utsetts till en av landets största modeikoner. Vid 81 är hon lika stilfull och glamourös som alltid. Av drottningen fodras det att hon dag ut och dag in, år ut och år in lever ett sunt liv och håller lämplig diet. Numera är hon med ålderns rätt lite rundare i formerna. Annars har hon alltid vägt 54 kg (längd 1,63 m) och sportat mycket. Vad var då hemligheten bakom den tidigare så slanka figuren? Här avslöjar jag nu Elizabeths bästa skönhetstips:

Brödet ska alltid skäras mycket tunt, inga mellanmål och alltid små portioner. (Chokladkakor har dock haft en stor dragningskraft på drottningen, som har svårt att motstå frestelsen). Sin fantastiska hy behåller hon genom en specialdryck kallad barleywater, som består av kornavkok med citron och mycket litet socker. Makeup använder hon endast sparsamt, men hennes läppstift, English Rose, tillverkas speciellt för henne. Kvällstid lägger hon på lite färg på kinderna med gammelrosa puder, målar ögonbrynen i mörkbrunt och lägger en lätt blå ögonskugga. Det värsta Elizabeth vet är tobaksrök och inga askkoppar går att finna i hennes närhet. Är det därför hon så sällan hälsar på sina kungliga släktingar i Norden, där det bolmas friskt i slottsgemaken?


Kommentarer
Postat av: Eva

Hon glömde säga att hon aldrig solar, vilket antagligen är anledningen till att hon fortfarande har så fin hud.

2007-11-29 @ 10:30:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback