topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Daniel Westling i rampljuset!

Så satt han där till slut. Inte i den gröna förlovningssoffan, men väl i en annan blå i Sibyllas våning. Daniel Westling klev fram ur skuggan rakt in offentlighetens ljus och in i folks vardagsrum. Victoria strålade ikapp med sin gnistrande ring och Daniel talade ut för första gången! Betyget: Godkänd, men en oslipad diamant är han nog.
Daniel var trots sin nervositet mycket samlad, naturlig och svarade uppriktigt på alla frågor. Han har humor. Och gulligt var det när han berättade om personkemin mellan honom och Victoria. Efter sju år har paret lärt känna varandra väl och det syntes tydligt hur synkade och samspelta de är tillsammans. Klappen på Victorias stjärt var ett klart minus, och att han inte visste något om Västergötland samt att han erkände att det inte var han som forcerade fram förlovningen - och lite kärare kunde han sett ut, tycker jag. 

Annars fick Sveriges nye hertig av Västergötland många sympatier för att han var helt ärlig med hur ovan han är med situationen. Daniel vet att han granskas med lupp och erkände att det säkerligen kommer att uppkomma flera tillfällen där han får kritik. Men alla är nog övertygade om att denne Ockelboson ska göra sitt bästa för att representera Sverige. 
Han blir ett perfekt stöd för Victoria. Hon behöver någon bredvid sig som kan hjälpa henne. Vad roligt allting känns - synd bara att det ska ta ett år till det blir kungligt bröllop!Kommentarer
Postat av: Demba

Ja ja Åsa. Du får ha lite tålamod. Jag tycker att han skötte sig utmärkt. Såg heller ingen klapp på rumpan. (Men känns snopet att jag missade den). Fniss.

Vet inte var den bortkomne lantiskillen med pipig röst tog vägen. Och killen som inte kan föra sig bland normalt folk. Jag såg bara en helt okej kille som trots en nevös och ovan situation både kunde föra sig och hade humor och huvudet på skaft.

Det här blir bra.

2009-02-24 @ 18:37:02
Postat av: Bella Donna

"Lite kärare kunde han ha sett ut"? Man får ändå tänka på att detta var första gången han satt inför en skara fotografer och reportrar som granskade honom i varje söm! Jag tycker att han gjorde bra ifrån sig - fler tillfällen kommer...Vad gäller "klappen på Victorias stjärt", så tyckte jag mer att det såg ut som om han höll om hennes rygg i ett par sekunder - inte riktigt samma sak!

2009-02-24 @ 18:44:10
Postat av: Anna

Jag skulle vilja veta mer om ringen, man såg den ju knappt. Hoppas ni skriver och visar bilder i tidningen och på bloggen. Hur många karat? Vem har gjort den osv? Står inget om detta i kvällstidningarna vilket är konstigt då den borde ges ett visst utrymme en dag som denna. Men ni är en damtidning och damer vill frossa i detta.

2009-02-24 @ 19:13:42
Postat av: anne

Jag har inte sett intervjun än, men misstänker att den lär gå i repris många gånger om...De blir nog alldeles utmärkta tillsammans och rara unga lär de få! :)

2009-02-24 @ 20:49:51
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Gealach

Nåja, jag tycker nog att det är mer än godkänt, han skötte sig bra, och jag har full förståelse för att han säkert var galet nervös, han kan ju inte vara omedveten om de negativa och skeptiska röster som hörts under åren som gått...

2009-02-24 @ 20:51:34
URL: http://www.metrobloggen.se/gealach
Postat av: NN

Jag tycker att han skötte sig alldeles utmärkt! Han verkade inte särskilt nervös, tycker att t ex kronprinsessan Mary av Danmark gav ett mycket mer nervöst intryck vid sin förlovning än vad Daniel gjorde. Det skulle vara pressande och nervöst för vem som helst, men han verkade kolugn. Kul att få höra hans röst också.

2009-02-24 @ 22:06:02
Postat av: Maggan

Det var en fröjd att se Victoria och Daniel visa sin kärlek öppet, och Daniel höll Victoria om ryggen endast en minut " vem hade inte varit nervös säg någon". Jag tänker på när Madeleine skulle inviga modemässan hon var ju jätte nervös och har dock vanan inne heter det. Grattis Daniel och Victoria ni kommer att bli det perfekta paret som stöttar varann i alla lägen.

2009-02-24 @ 22:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback