topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Han fick inte sin prinsessa

Prins Nikolaos av Grekland, 39, är inte bara syssling till våra svenska kungabarn. Han har dessutom setts som en lämplig äktenskapskandidat åt kronprinsessan Victoria. Men nu är chansen att bli prins i Sverige för alltid "gone with the wind". Nästan lika länge som hon och Daniel varit ett par, har Nikolaos sällskapat med 28-åriga Tatjana Blatnik. Nu är det väl snart dags för drottning Anna Marias son att fria? Blir Nikolaos och Tatjana nästa paret ut....eller blir det 40-åriga Carina Axelson som får en ring på fingret av sin prins Gustav av Berleburg?


Prins Nikolaos och Tatjana Blatnik


Prins Gustav av Berleburg och Carina Axelson

Kommentarer
Postat av: Demba

Ja det var ju tur att det inte blev Viktoria och prins Nikolaos, med tanke på att dom är släkt med varandra. Sånt finns det tillräckligt av i de europeiska kungahusen. Dessutom ser han ganska läskig ut.

2009-02-27 @ 13:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback