topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Daniels hemliga brevlåda


Foto: Patrik Österberg/Mediabild

Så här ser Daniel Westlings nya brevlåda ut. Det är den andra från vänster och har ingen namnlapp. Jag funderar på att skicka ett gratulationskort på 35-årsdagen till Daniel. Han fyller ju år den 15 september. Kanske hamnar kortet här....eller hos kronprinsessan Victoria, där han mest huserar....i den vackra slottsflygeln på Drottningholm.


Foto: Patrik Österberg/Mediabild

Hur som helst står Daniel på tröskeln till den kungliga världen. Många undrar om gymägaren har styrka nog att klara av rollen som kronprinsessans make. Men har han kommit så här långt, finns det inga hinder för Ockelbosonen. Westling+Bernadotte är en ekvation som måste lösas innan det blir dags för förlovning och giftermål. Själv längtar jag bara efter en kunglig baby.....så skynda på med formaliteterna. När Victoria väl har fått barn, kommer nog diskussionerna om Daniels duglighet att försvinna in i den massmediala dimman och upplösas för gott.

Kommentarer
Postat av: MAGGAN

Om det är så många som undrar om Daniel ska klara av rollen som kronprinsessans make så borde dom ta sig en funderare för titta på alla som hör till den så kallade högre klassen hur många är det inte som har skilts sig. Personligen tror jag att Victoria och Daniel passar alldeles utmärkt för varann och verkligen kan stötta och glädja varann .

2008-09-01 @ 19:27:41
Postat av: Liza

Håller med dig Maggan, men varför väntar dom så länge. Snälla gift er nu och få tyst på alla spekulationer, om Daniel är duglig eller inte. Gör slag i saken så ska ni se att folket anpassar sig, som dom alltid gör oavsett ...

2008-09-02 @ 07:30:06
Postat av: Annis

Roligt att se att Daniel flyttat in på Drottningholm!

2008-09-02 @ 15:53:43
Postat av: Titti

Bara för att Vickans äggstocka är blåblodiga, så lär ju inte dom hålla längre än våra dödligas...

Så det gäller att SKYNDA, SKYNDA...

2008-09-08 @ 12:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback