topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Noppe ställde upp när kungen avstod


Foto IBL

Nu är 1,6 miljonerklubbens årliga kalender klar, där kända par visar upp sig i bara mässingen. Svensk Damtidnings reportrar Chris och Johan har varit på presskonferensen och har just visat oss andra på redaktionen årets bilder. En naken Paolo Roberto på grönbete med Alexandra Charles med en picnickorg har ett visst underhållningsvärde. Annars är det lätt att få antikpanik när man tittar på Knut Knutsson som står bakom en stilmöbel iförd skjorta och ett par håriga ben. Inte särskilt sexigt.

Noppe Lewenhaupt och hans hustru Lee poserar däremot smakfullt framför kameran. Det är bara synd att inte kungen tackade ja. Han blev nämligen tillfrågad att medverka, men sa med glimten i ögat: "Nej, tack så roligt ska vi inte ha!"

Synd! Kungens vältränade uppenbarelse hade fått upp försäljningen rejält av kalendern och kulorna hade rullat in till hjärtforskningen. Tur att Noppe nappade...

Kommentarer
Postat av: MAGGAN

Tänk att kungen hade vett att säga nej men det var väl Silvia som sa ifrån, visserligen var det populärt med clowner på kungahusen förr men för den delen behöver inte kungen själv vara en clown.

2008-09-09 @ 15:28:52
Postat av: Åsa

Nej, det kanske hade varit lite väl narr-artat av kungen att ställa upp, men å andra sidan gör ju de som medverkar i kalendern det för en god sak.

2008-09-10 @ 18:11:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback