topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Mathildes magkänsla för musik


Foto: IBL

Kronprinsessan Mathilde ser alltid helt fantastiskt ut och har alltid ett leende över till alla. Kung Albert firades för sina 15 år på tronen och då passade belgiska kungafamiljen på att gunga med i dunket från trummorna som musikerna spelade på till kungens ära. Mathilde fick sitt fjärde barn, dottern Eleonore, den 16 april. Det verkar som om det tar längre tid för kronprinsessan att få tillbaka figuren denna gång. För det kan väl inte vara så att hon är gravid igen, trots att det faktiskt ser så ut? Vad tror ni?


Foto: IBL

Självfallet fanns även prins Laurent, prinsessan Claire och dottern Louise på plats under firandet. Men till skillnad från Mathilde var minerna desto trumpnare. Trion ser helt uttråkad ut. Varför Laurent envisas med att bära sin kycklinggula kostym är för mig obegripligt. Vill han egentligen vara svensk? Men det är han ju nästan, då hans farmor var svenska prinsessan Astrid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback