topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Madeleine besökte svärföräldrarna

Den gula Djursholmsvillan fick kungligt besök i går eftermiddag av Jonas Bergström som tog en vända hem till barndomshemmet . I sällskap hade han prinsessan Madeleine. Grannarna är numera vana vid den svarta Lexusen som glider in på garageinfarten, men för säkerhetsskull har Elisabeth och Claes Bergström låtit häcken växa sig kämpahög kring huset för att slippa nyfikna blickar.

Ute på Drottningholm verkar det som om det renoveras febrilt i pagebyggnaden där Daniel Westling är skriven. Utanför det faluröda tvåvåningshuset ligger en stor skräphög av gammalt bråte. En hatthylla, badrumsskåp, speglar och träplankor har kastats ut för att göra plats åt Daniels prylar....vi väntar med spänning på Westlings flyttlass....ja, kanske blir det så att kronprinsessans pojkvän faktiskt kommer att installera en och annan sak i nya lyan för syns skull.........


Foto: Patrik Österberg/ Mediabild

Utanför Pagebyggnaden där Daniel Westling hyr våning ligger en stor skräphög. Renoveringen är i full gång.


Pagebyggnaden där Daniel Westling känner sig som hemma

Foto: All over press

Kommentarer
Postat av: Margareta Johansson

Har inte Madeleine varit hemma hos sin Jonas föräldrar tidigare? Jag hade för mig att dom varit ihop i flera år så då var väl det på tiden.

2008-09-05 @ 18:03:03
Postat av: Åsa

Hej!



Jo, prinsessan Madeleine har varit där ett antal gånger. Men denna gång var lite speciell då Jonas pappa Claes tog tillfället i akt att lufta golfklubban som han fick av sonen. Han provsvingade drivern på garageinfarten och med längtan i blicken (mot Kevingegolfklubb?)såg han sugen ut att slå ett slag från green på hemmaklubben.

2008-09-08 @ 14:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback