topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Fårklipparen kammade hem Lady D


FOTO: ALL OVER PRESS

Hertigen av Gloucesters äldsta dotter Lady Davina är gift med maoriern Gary Lewis. Paret visar världen att det minsann går att älska varandra även om man kommer från helt skilda världar och har olika bakgrund.
Davina är uppväxt i en elvarumsvåning i Kensington palace och är släkt med hela Europas kungligheter medan Gary är son till en fårklippare och ett hembiträde från Nya Zeeland. Lady Davina och Gary möttes på Bali och blev blixtförälskade. Han har en 16-årig son från ett tidigare förhållande, som Davina nu är bonusmamma till. Victoria och Daniel är som tvillingsjälar jämfört med paret på bilden. Lika barn leka inte alltid bäst!

Kommentarer
Postat av: Astrid

Vad gör Gary Lewis? Är han också fårklippare?

2008-09-22 @ 20:56:15
Postat av: Anita

Härligt. Det här gillar jag. Alla människor har lika värde. Skulle tro att den här killen har jobbat så mycket mer i sitt liv än vad hans fru har gjort. I LIKE.

2008-09-22 @ 22:04:12
Postat av: Åsa

Hej Astrid!



Gary Lewis äger i dag en byggnadsfirma i Auckland, Nya Zeeland. Han var tidigare, precis som far sin, fårklippare, men sedan skolade han om sig till snickare och renoverare. Hans stora intresse i livet är surfing. Det var så han och Davina träffades - på Bali i vågorna ....

2008-09-26 @ 00:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback