topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Varför tänder inte tjejer på prinsar?

Ombytta roller i valet av kärlek. Äntligen förstår jag varför Victoria väljer träningsinstruktören Daniel, Lady Davina Windsor äktar en snickare och danska exprinsessan Alexandra gifter om sig med en ljudtekniker.

Killar ratar ljuva hemmaflickor och tjejer dreglar efter hantverkare.
"Kvinnor vill ha händiga män som snickare eller trädgårdsmästare. Männen föredrar kvinnor som har högre status", skriver Du & jobbet i sitt nya nummer.

500 läsare har svarat på frågan vilket yrke de skulle föredra hos sin partner. Kvinnorna har i första hand valt mansdominerade yrken som snickare, ingenjör och trädgårdsmästare. Männens drömkvinnor är läkare, tandläkare och jurister.


Foto: IBL

Alexandra dumpade prins Joachim för snygge fotografen och ljudteknikern Martin Jörgensen, som hon gift om sig med.


Prinskusinen Lady Davina Windor fann sin fårfarmare och snickare på Bali. Kärleken är total vilket visar att lika barn inte leka bäst och att tjejer inte längre faller för män med makt.


Prins Harry gör vad han kan för att imponera på kvinnorna. Nu när en prinstitel inte har samma dragkraft som tidigare får Harry ta till muskelstyrka för att få brudar.



Killar faller för kvinnor med högre status än de själva. Att vara kronprinsessa av Sverige måste toppa allt! Men även Vickan visar prov på gott handlag med hammaren. Enligt ovan nämnda enkät, som tydligt berättar hur vi väljer partner, är det kanske inte så konstigt att hon förälskat sig i Daniel. Ingen är finare än hon själv ,så då kan hon ju lika gärna bli tillsammans med en gymkille. Dessutom är det ju så att tjejer vill inget hellre ha än praktiska killar. Sen spelar utbildning och status mindre roll - allt enligt tidningen Du & Jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback