topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Så lågt att spy galla över exmannen



Fergie gör allt för att få inkomster till uppehället efter skilsmässan med Prins Andrew. Nu ger hon ut en bok "Tea for Ruby" som handlar om en liten flicka som får en inbjudan att dricka te med drottningen. Läsaren får en grundlig lektion i kunglig vett & etikett. Fergie skulle ju kunna tjäna storkovan på att skriva en bok om sitt liv, äktenskap och skilsmässa, men är man rätt fostrad gör man naturligtvis inget så lågt. Prins Andrew håller en kunglig "stiff upper lip" och skulle aldrig förnedra sig genom att säga ett ont ord om sin exfru. Även om det hettar till mellan makar som bryter upp från varandra är det ju alltid bra för barnen att inte tala illa om den andre. Prins Andrew och Fergie är än i dag riktigt goda vänner. De insåg att de inte kunde leva med varandra som ett par, men älskar varandra som människor. Det går att bli vänner efter stormen, men har man gått över alla gränser och varit elak mot sin expartner offentligt är chanserna till gott samarbete med barnen föralltid brända.

Jag mår illa när jag hör om personer i mediabranschen som skriver böcker om sina uppslitande skilsmässor och spyr galla över exmannen. Dessa människor är hyperegoister och har inte en tanke på hur det känns för barnen som ska höra och läsa om pappas brister. Ouppfostrat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback