topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Barn igen för Mary?



Ett lyckligt äktenskap har Frederik och Mary. De verkar ha landat på andra sidan av de värsta trötta småbarnsåren och kan nu fokusera på varandra igen. Ett nytt rykte snurrar i Danmark: Mary är gravid igen.

Det är ju inte helt otroligt att även danska kronprinsparet hakar på tre-barnstrenden. Triss i barn är det som gäller i kungahusen. Både vårt kungapar, alla Hagasessorna, Märtha Louise, Mette-Marit, holländska kronprinsparet och snart även prins Joachim har en egen trio småttingar.

Kommentarer
Postat av: Maggan

Vi får väl hoppas att de väntar ett tag till så Marie får ta del av danska folkets förväntningar lite först sedan är det väl helt riktigt att skaffa fler barn innan det är för sent.

2008-11-14 @ 21:20:34
Postat av: Anonym

Det dröjer nog inte så länge tills nr.3 kommer! Dessutom brukar ju Mary och Letizia ha ung. samma tidsschema, så kanske blir det snart en liten även där?

2008-11-17 @ 17:02:01
Postat av: Maggan

Kan det vara så att Letizia redan är med barn, jag såg en bild där hon var ganska brösthög och vad jag vet är hon i vanliga fall plattbystad och det brukar väl synas först på brösten och då kanske det är så att även Mary väntar på 3:an.

2008-11-30 @ 16:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback