topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Höstlovet ett minne blott

Jaha, så har höstlovet svept bort och vardagen åter här. Vad har våra kronprinsessor haft för sig under tiden?


Mette-Marit är fortfarande sjukskriven efter skadan i Kiev. Hon är tillbaka på kungliga residentet Skaugum och vilar ut. jag tycker att trebarnsmamman ser gravid ut på denna bild. Vad tror Ni?
Kronprins Haakon har åkt till Mongoliet utan sin hustru. Han är FN-ambassadör och nu är det hans tur att resa i väg i tjänsten.


Letizia äter upp sig ordentligt och smakar på en spanskbakad kaka. Det är inte ofta som Felipe och Letizia representerar på varsitt håll. Nej, de håller verkligen ihop!



Kronprinsessan Mary hälsar här på sångerskan Sanne Salmonsen, som tidigare var gift med svenske Mats Ronander.

Ja, life goes on även i kronprinsessornas vardag.


Kommentarer
Postat av: Maggan

Vi får hoppas att Letizia får behålla maten hon kan verkligen behöva några kilon,när man tittar på bilden med Mary ser även hon ganska mager men hon kanske äter upp sig när hon kommer till Charles 60-årsfest.

2008-11-03 @ 14:44:12
Postat av: Åsa

Hej Maggan!



Ja, så skönt att se att det bara är att stoppa i sig av det som bjuds. Varför tacka nej till läckerheterna? Om det är någon som behöver lite mer tyngd så är det bestämt Leti.

2008-11-03 @ 15:08:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback