topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Hårfrissan grät när Peter Phillips gifte sig


Peter Phillips gifte sig igår med sin Autumn Kelly

Autumn Kelly gick in i St George´s Chapel i Windsor som en vanlig kanadensiska arm i arm med pappa Brian, som är återförsäljare av elprylar i Montreal. Mamma Kitty, som till vardags är hårfrissa, grät av lycka när dottern stod brud i en elegant Sassi Holford-designad klänning á £2000.
En stund senare kom Autumn ut ur kyrkan igen, men inte som prinsessa - utan fortfarande som "vanlig" - trots att hon nu är Prinsessan Annes svärdotter. Peter har ingen titel men det är ganska mycket "prins" över honom ändå, för han är ju ändå drottning Elizabeths favoritbarnbarn.
Det var ett vackert bröllop och Autumn var en söt brud. Peters syster Zara var tärna och rättade till svägerskans släp före vigseln. Snart är det väl även dags för Zara och hennes pojkvän Mike Tindall att stega iväg till altaret...

Bröllopen haglar över oss ....nästa par ut är prins Joachim och Marie Cavallier som gifter sig nästa helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback