topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Tredje gången gillt för Ari Behn

image325

Foto: Micke Engström

Jag träffade Ari Behn i höstas och han var verkligen en trevlig gutt. Nu ska han bli pappa igen. Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn väntar sitt tredje barn! Roligt, roligt! Hoppas det blir en lillebror till deras två döttrar. Det rör på sig i det kungliga Europa. Nu har också drottning Beatrix systerson prins Bernhard och hans hustru Annette fått en liten son. I Sverige står det däremot stilla på både förlovnings- och barnfronten....trist.

Kommentarer
Postat av: Nellie

Vilket fint kort Åsa!

Hur är Ari som pappa förresten?

2008-03-14 @ 20:44:07
Postat av: Åsa

Ari är en sann lekpappa. Han berättade för mig att döttrarna brukar klättra på honom och balansera på Aris händer! Han sa att han är en "fysisk pappa" som gillar att gulla och krama om sina barn. Enligt Ari var hans egen far likadan.

2008-03-15 @ 19:19:44
Postat av: Margareta Johansson

Ja då får vi gratta igen jag tror också han är en trevlig och kul pappa hoppas att han sätter gränser för sina barn så dom inte får göra som dom vill.

2008-03-16 @ 18:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback