topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Hårresande för en tronföljare

image290      image291

Foto: All over press

De kungliga frisyrerna skiljer sig en aning mot hur hårtrenderna ser ut i de bredare folklagren. Här verkar prins Charles få en smärre chock, när han skådar en långhårig ynglig som påminner starkt om Simpson i antikens Grekland. Om styrkan sitter i håret eller inte förtäljer inte bilden, men ryktet säger att prins Charles tittade mer på mannens stripiga hårtestar än hans trådiga vävteknik.

Inte långt senare fann Charles en annan person som fångade hans intresse. "Vad är det där för frisyr?" undrade prinsen nyfiket och pekade på mohikanklippningen på grabbens hjässa. Ja, visst är det lärorikt för kungligheterna att gå ut i verkligheten och se hur saker och ting har förändrats sedan de själva växte upp. Jag, personligen, tycker att det är betydligt snyggare med kunglig kamning och krona på hjässan än dessa hårresande varianter! Charles håller nog med mig, tror ni inte!

Kommentarer
Postat av: Margareta Johansson

Hoppas han lyckas att hålla sina egna barn så inte dom ser lika dana ut om något år för då har han all anledning att peka finger.

2008-03-05 @ 15:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback