topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Alexandra lycklig, Joachim kvar i spritångorna

image311
Foto: All over press

Lyckliga familjen med grevinnan Alexandra i spetsen lämnar Custom House restauranten i Köpenhamn. Fotografen Martin Joergensen firade sin 30-årsdag kvällen innan och hamnade säkert själv på bild i familjealbumet. Många frågar sig hur Alexandra kunde lämna slott, prins och titel bakom sig för att gifta om sig med en vanlig dansk kille. I samma sekund som hon sa ja till Martin i Östers Egedes lilla kyrka förvandlades Alexandra från prinsessa och medlem av danska kungafamiljen till vanlig grevinna. Och det var adjöss med privatsekreterare, momsbefrielse och polisskydd.
Men Alexandra är en smart, snygg, känd kvinna med utstrålning och hennes marknadsvärde är högt. Hon kommer inte ha några problem att skaffa sig ett rikt eget liv. Och varför valde hon Martin Joergensen? Det är väl uppenbart! Han är 14 år yngre, viril och dricker nog inte lika mycket sprit som prins Joachim, som nu skapar stora rubriker i Danmark igen. Han har varit ute och svirat. Ska vi tycka synd om Marie Cavallier? Kanske...prins Joachim borde inför giftermålet den 24 maj ta det lite lugnare. Nu rapporterar dansk press att han lever loppan de sista dagarna som ogift....I veckan gled han något överförfriskad in på gayklubben Code i Köpenhamn. Stackars Marie - hon hårdpluggar danska och fästmannen hänger i baren....jag tycker synd om henne!

Kommentarer
Postat av: Margareta Johansson

Nej! det är inte synd om Marie Cavallier hon vet med största säkerhet att Joachim är en festprisse jag tror att även Marie är det. Det är skönt för Alexandra och barnen att de har sluppit undan
och fått det bra utan att vara kunglig vilket hon ju inte var innan hon träffade Joachim heller.

2008-03-11 @ 15:48:03
Postat av: Nellie

Kanske Marie skulle lära sig danska snabbare om hon också hängde i några danska barer?

2008-03-12 @ 12:53:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback