topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Mette-Marit lämnar dottern ensam på födelsedagen

image207

I dag fyller Norges blivande drottning 4 år. Säkert får hon ha en liten krona på huvudet på kalaset, som alla norska dagisbarn brukar ha när de firar födelsedag. Förra året tog mamma och pappa med henne till en karabisk ö, där hon fick tårta på treårsdagen. I år blir det inte lika exotiskt för prinsessan Ingrid Alexandra, som får stanna hemma i Norge medan föräldrarna kronprins Haakon och Mette-Marit i dag reser till Sydamerika på officiellt besök i Chile. Men lillprinsessan är inte helt ensam på sin stora dag. Hon firar med farfar kung Harald och drottning Sonja och med sina bröder Marius och Sverre Magnus...men visst hade det varit roligt om mamma och pappa hade varit med...

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Tycker att det verkar lite märkligt att Haakon och Mette, som är så familjekära, missar sin dotter5s födelsedag.. Men. men.. Plikten framför allt. Som det heter..;)

2008-01-22 @ 20:59:23
Postat av: Åsa

Hej Midnattsol!

Vad roligt att se dig här igen! Förra året reste de till en karibisk ö och firade Ingrid Alexandra, så fyraårsdagen måste ha varit lite av ett bakslag för lillan.

2008-01-24 @ 09:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback