topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Letizia lycklig igen?

image197
Foto: All over Press

Jag är så glad för att kronprinsessan Letizia äntligen verkar ha piggnat till efter en tid kantad av sorg och kärleksbekymmer. Nu är det nytt år och Leti har bestämt sig för att göra det bästa av 2008. Hårklippet är en bra början. Vad snygg hon är i denna lockade page, som hon visade sig i när svärfar Juan Carlos fyllde 70.
Hon och hennes familj kan nu glädjas över att hela 83 % av det spanska folket tycker att kungahuset är jättebra. Felipes storasyster Elena har separerat från sin man, vilket många trodde skulle bli en kunglig skandal. I stället har ex-paret fått stort medlidande av folket. Det sägs även att magra Letizia har ökat i vikt - tack och lov! Hoppas att Letizia hittar tillbaka till sig själv och blir lite som hon var innan hon blev Spaniens kronprinsessa. Hon var ju ett av landets mest populära nyhetsankare och såg så stark och kraftfull ut i rutan.

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Hon är jättevacker i sin nya frisyr! Kanske har hon och Felipe lovat varann en nystart i sitt äktenskap inför 2008? Hon ser gladare ut. Samtidigt måste vi komma ihåg att hon bär på en svår sorg efter sin syster, och i perioder kanske kommer att vara nedstämd och magra. Hon och Felipes kärleksbekymmer kanske berodde på sorgen efter Erica, och inte på Eva Sannum? Det måste ju varit svårt för Felipe att ge henne stöd, när hon sörjde och samtidigt gick igenom en graviditet och förlossning. Man förändras mkt då.. Och man blir mer sårbar.. Hoppas att det ska gå bra för dem!

2008-01-10 @ 13:45:24
Postat av: Nellie

Hon är vacker, men vilken konstig min hon gör med munnen på det kortet! Ser ju helt snett ut!

2008-01-14 @ 16:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback