topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Letizia blir moster

image194

Bakom de svarta Garboglasögonen ser vi Letizias syster Telma Ortiz Rocasolano. Hon blev uppmärksammad på kronprinsbröllopet i Madrid 2004 för sin strålande skönhet och för sin spirande romans med furst Albert av Monaco. Dessvärre blev Telma ingen ny furstinna utan valde ett mer vanligt liv. Här är hon vid ratten med sin pojkvän Enrique. Tillsammans väntar de smått i april, vilket blir roligt för Letizias och Felipes Leonor och Sofia, som då får en liten kusin. Livet går vidare för Telma, som liksom Letizia sörjer systern Erika, som så tragiskt tog livet av sig för en tid sedan.

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Vad roligt att de väntar smått och att Leti blir moster! Hon kan verkligen behöva nåt roligt att fram emot efter allt.. Hoppas att 2008 blir ett bättre år för henne och Felipe, än vad 2007 varit. Men sorgen efter in syster får hon ju tyvärr leva med i resten av sitt liv..

2008-01-05 @ 16:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback