topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Aris snabbis på vägen

image211
Foto: stella pictures

Ari Behn har starka ben. Det märks inte bara när han bär omkring på barnen, utan även när han kör bil. Prinsessmaken har blivit uppmärksammad för sin bilkörning - det går fort, mycket fort när Ari pressar ned gaspedalen med högerbenet. Nu har han åkt dit igen - för fortkörning och fått en femte prick i protokollet. Vid åtta prickar förlorar han körkortet. Ari jobbade som lastbilschaufför innan han blev författare, vilket torde ha gjort honom till en säker chaufför. Kanske är det så att han gasar lika mycket som då, men skillnaden är att numera finns det fler cylindrar under huven i sportbilen jämfört med långtradaren.

I Sverige är det vår egen kung Carl Gustaf som kan kallas "blyfoten" när han kör bil. För det går ofta snabbt i svängarna när statschefen sitter bakom ratten.

Kommentarer
Postat av: Nellie

Det här med kungligheter och bilar verkar inte riktigt höra ihop..

2008-01-24 @ 22:14:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback