topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Afrikanska rytmer

image206

Foto: ibl

...Kate roade sig kungligt med att gå på Afrikansk cirkus-show i London. Hon hade klätt sig för ändamålet i safariinspirerad leopardmönstrad jacka. Eftersom prins William lär sig flyga, kunde han inte följa med utan bad sina bästa vänner Guy Pelly med flickvännen Susanna Warten och Thomas van Stranbenzee att göra henne sällskap i stället. Kate såg fascinerat på när en ormkvinna slingrade sig i manegen och höjde en aning på de välplockade ögonbrynen när en afrikansk man äntrade scenen, vickandes på höfterna iförd minimal tanga och en tennisracket runt halsen! Ja, det gick vilt till bland de duktiga dansarna i showen, men Kate och vännerna kunde ändå slita sig från underhållningen och småsnackade en hel del på vip-platserna i O2 Arenan.

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Den leopardmönstrade klänningen var verkligen jättesnygg! Kan du inte sätta in en bild på den här, Åsa? HOn passade jättebra i den. Välkommen tillbaks från semestern förresten!

2008-01-22 @ 21:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback