topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Wills lämnar Kate

Shaky för Katy. Miss Middleton är sååå nära målsnöret nu...ska hon bli prinsessa eller väljer Wills någon annan i sista stund. Ja, visst är det nervpirrande? Mycket dokusåpa över det hela - lite som "Prins söker fru"...olidligt spännande. Nu när alla trodde att Englands tronföljare skulle fria, gör han en helomvändning och sticker ifrån Kate igen. Först har han varit uppe bland molnen och flugit omkring under sin pilotutbildning. Men William fick inte nog av fart och fläkt..mycket vill ha mer och nu är det motocross som gäller. Han och lillbrorsan Harry åker ned till Syd Afrika för att (i välgörenhetssyfte!) trycka ned gaspedalen och susa över savannen på snabba bågar. Chelsy är lyrisk över att harry väljer att komma till hennes kontinent för en gångs skull. Kates mungipor har däremot åkt ned. Hon förstår inte varför prins William envisas att lämna henne ensam.
image276
Foto: Stella

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Skulle vara himla surt om Wills dumpade Kate nu när de varit ihop så länge. Man kan inte tänka sig någon annan som blivande drottning än Kate Middleton nu..
Men självklart ska han förlja sitt hjärta. Känns det inte helt hundra med Kate, så är det bättre dom bryter nu, ist för att bli lika olyckliga som Charles och Diana var.. Men det kommer nog bli svårt för Kste att anpassa sig till ett "vanligt" liv nu efter allt ståhej med Wills om dom gör slut. Skulle tycka väldigt synd om henne om de gjorde slut..

2008-02-22 @ 21:20:36
Postat av: Åsa

Ja, det är inte alltid lätt med kärlek. Det måste ändå kännas bra för prins William att ha en flickvän som han verkligen känner. Kan ju annars vara svårt för kungligheterna att träffa någon som gillar dem för de personer de är och inte bara ser till titeln.

2008-02-24 @ 12:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback