topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Tidlöst och klockrent!

image281

Jag har satt ryttarprinsessan Zara Phillips på utelistan denna vecka för att hon gör reklam för whiskeyn Chivas Regal. Hon är ju en förebild för många unga flickor, så det är inte så passande tycker jag. Zara siktar på en OS-medalj i Peking i sommar med sin häst Toytown. Än så länge är det bara mamma, prinsessan Anne, som har lyckats med bedriften att erövra en silvermedalj från Montreal-OS 1976.  Zara sponsras också av klockfirman Rolex. Annars är det klockor av märket Hublot som kungligheterna faller för. Tidlöst gummi är materialet! Såhär skriver Hublot på sin hemsida:

Det är inte bara kändisar som Sly Stallone och Elton John som fastnat för Hublot.  Även kungahusen gillar klockan. Prins Albert av Monaco (numera Furst Albert II), Kung Juan Carlos av Spanien, kung Hussein av Jordanien, kung Constantine av Grekland och vår egen kung Karl Gustav är kända ägare. Under en lång tid så gick nästa halva produktion till Spanien, där klockan var omåttligt populär.


Kommentarer
Postat av: Nellie

Gummiklocka?? Usch!

2008-02-26 @ 10:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback