topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Hett möte

Fergie brände ned sitt hem i förra veckan och flyttade raskt in till exmannen prins Andrew. Smart drag, kan tyckas om målet var en nytändning. Hertiginnan av York hade en bra orsak för att komma tillbaka med sitt pick och pack. Yrvädret Fergies eldsvåda fick brandkåren att rycka ut på nolltid. Denna bragd uppmärksammades av kungafamiljen och drottningen av England var inte sen med att själv göra en utryckning till brandstationen för att tacka dessa vardagshjältar på plats och dessutom besökte hon brandmän under utbildning...Ett varmt möte blev det när drottningen hälsade och småpratade med de vältränade killarna.

image279

Kommentarer
Postat av: Margareta Johansson

Hej! Det kan väl inte vara sant att Fergie tände på sitt hem, det måste väl vara en annan orsak, det visar också hur hur fin Andrew är ja tror inte att prins Charles gjort lika dant om det hänt när Diana levde. Drottningen visar också glädje hoppas det beror på att ingen kom till skada.

2008-02-24 @ 12:28:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback