topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Drottningen på gymmet

image278

Det är inte bara kungabarnen och herr Westling som springer på gym. Drottningen av England är inte heller främmande för roddmaskiner och bänkpressar, men som den kunglighet hon är nöjer hon sig med att se på när andra svettas...Men tro för all del inte att Elizabeth II är otränad. Nej, det finns knappast en hurtigare 82-åring på jorden. Hon rider, tar långa promenader med hundarna, jagar och äter sunt. Med tanke på att Elizabeths mor blev över 100 år, verkar det vara rimligare att vara ute i naturen för att få ett långt, hälsosamt liv. En och annan gin&tonic lär vara närande också om man får tro drottningmodern, som ju var "marinerad" i denna förfriskande dryck!

Kommentarer
Postat av: Margareta Johansson

DET ÄR FANTASTISKT, MEN SÅ SER HON FRISK OCH SUND UT.HON KANSKE INTE BEHÖVER VARA RÄDD ATT HON TAPPAR NÅGRA KONSTGJORDA LEENDE ELLER HAKA SOM SILVIA HON FÅR NOG PASSA SIG SÅ HON INTE BLIR SOM MICHAEL JACKSON.

2008-02-22 @ 17:28:39
Postat av: Åsa

Hej Margareta!

En sund själ i en sund kropp. Det verkar stämma in på drottning Elizabeth.

2008-02-24 @ 12:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback