topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Dansanta gäster med stil


Foto: Scanpix

Mona Salin bröstar upp sig på dansgolvet. Inte för att jag är en stor fan av Mona men klänningen hon bär här är det ju inget större fel på. Den gröna färgen är vacker. Svenska Akademiens Horace Engdahl och professor Ebba Witt-Brattström gillar kulturellt svart. Så här såg de ut på Nobel förra året....



och nedan ser vi att Ebba även i år svepte in sig i en svart kreation. Men denna gång glänste livet livfullt i guld.

Horace Oscar Axel Engdahl, född 30 december 1948 i Karlskrona, är en svensk litteraturvetare samt litteratur- och danskritiker. Kanske kunde han betygsätta gästernas danstalanger denna kväll. (Han är ledamot av Svenska Akademien sedan 1997 och dess ständige sekreterare sedan 1999.)


Kommentarer
Postat av: Maggan

Jag tycker inte att Mona klädde i den färgen på klänning, varför stroppar hon upp sig har hon som vanligt problem eller.

2008-12-11 @ 16:18:44
Postat av: Åsa Bönnelyche

Mona Salin är en röd-grön-röra

2008-12-11 @ 18:23:57
Postat av: pax

Tycker Mona för en ggr skull var snyggt klädd,de fanns ju de som var tio ggr värre som fru Bildt hon såg ju ut som en kråka i håret o så komma med strand sandaletter o nattlinne ne då är det nog Mona som är bättre klädd

2008-12-11 @ 20:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback