topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Fina bilder...och en ful



Är det familjen Macahan ute och rider på vidderna i Vilda Västern? Det ser så ut, men vid närmare granskning är det tuffa kronprinsparet av Holland, Willem Alexander och Maxima som luftar hästarna. Annorlunda bild på "de flygande" holländarna av Oranien.


Den här bilden på grevinnan Alexandra är också fin tycker jag. Hon ser precis ut som sagans Snövit med sin blodröda mun och hår av ebenholtz.



Det här fotot borde jag ha på kungliga utelistan. Hur ful får man se ut om man är prins av England? Det ser ut som om någon kittlar William. Sanningen är dock den att vakterna leder ut en överförfriskad tronföljare från en av innekrogarna i London efter en blöt kväll.

Kommentarer
Postat av: Maggan

Jäklar vad snygg grevinnan Alexandra var på den bilden det var nog den finast jag sett på henne.

Har William blivit sjuk vad mager han ser ut och tappar han håret det ser mycket tunt ut han är inte sig lik det måste vara någon annan.

2008-12-17 @ 16:20:45
Postat av: Åsa

Stackarn. Han börjar se ut som far sin

2008-12-17 @ 21:05:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback