topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Prinsessan vägrar lämna bort sitt barn


Foto Stella Pictures

Oj, nu verkar det vara äktenskaplig kris i danska kungahuset. Gravida prinsessan Marie säger bestämt i en intervju med Billed Bladet, att hon minsann inte tänker lämna sitt barn hemma när hon reser i väg utomlands på representantuppdrag. Prins Joachim tycker däremot inte att det är lämpligt att ta med barnet/barnen när de kungliga plikterna kallar. Joachim var 17 år då han första gången åkte utomlands för att reprensentera.

Ja, vi får väl se hur det blir när den tiden kommer. Jag minns att även kronprinsessan Mary bestämt sa ifrån när hon väntade lille prins Christian.
”Jag tänker ta hand om mina barn själv”, sade hon. Men så här i efterhand vet vi ju att det finns en flera pålitliga barnsköterskor som passar de små tronföljarna när mamma och pappa är bortresta på kungliga uppdrag.

Kommentarer
Postat av: Maggan

Det låter väl bra att ta hand om allt själv men vänta tills de har varit med om några veckors skrikiga nätter då kanske det behövs både två och tre barnskötare eller när de blir bjudna på någon större fest och man inte kan vara med och partajja tills långt fram på nätterna.

2008-12-01 @ 16:41:18
Postat av: Anne-lie

Jaa hon ändrar nog uppfattning efter ett tag skulle jag tro....

2008-12-01 @ 21:07:14
URL: http://whitin.blogg.se/
Postat av: Anne-lie

=) Guben är min man!



MVH/Anne-lie

2008-12-02 @ 09:58:30
URL: http://whitin.blogg.se/
Postat av: NN

Det är väl naturligt som blivande mamma att känna att man aldrig vill lämna ifrån sig sitt barn, men med det "yrke" som hon har lär hon vara tvungen att göra det ibland. Det är inte alltid för barnets bästa att ta med det precis överallt.

2008-12-02 @ 22:59:30
Postat av: CassandraBowman

There’re the quantities <a href="http://topdissertations.com">dissertation writing</a> and <a href="http://topdissertations.com">thesis service</a> but your brilliant topic connecting with this topic. Furthermore, to get know more you would buy the dissertation tips.

2012-06-21 @ 22:32:27
URL: http://topdissertations.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback