topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Prinsessan tar sig vatten över huvudet


Foto: Ari Behn

Norska hovet meddelar nu att det blir dopdags för lilla Emma Tallulah den 20 januari 2009 i Slottskapellet. Klockan 14.30 ska alltså prinsessan Märtha Louise och Ari Behns minsting få vatten på hjässan. Men vem det är som får äran att bära dopbarnet tillkännages inte förrän senare, dagen efter kronprins Haakons och Mette-Marits prinsessa Ingrid Alexandra fyller år.

Emma T föddes i hemma i huset i Lommedalen. Märtha Louise hade änglavakt att allt gick som det skulle.

Kungaparet i Norge kan skatta sig lyckliga att de har så många barnbarn att umgås med vid julgranen i år. Desto ödsligare är det ju som bekant i det svenska kungahuset....vi väntar med spänning på en ny liten prinsessa made in Sweden. Kronprinsessan blir ju inte yngre...därför vore det ju roligt om hon snart gifte sig och blev tyngre....om ni förstår vad jag menar.

Kommentarer
Postat av: Eastenders

Då får vi allt vänta, här i Sverige verkar ju inget hända, i framtiden blir väl de kungliga ungdomarna Sveriges äldsta sambo-par, liknande Bertil och Lilian kanske?

2008-12-02 @ 23:03:01
Postat av: victor

Åldrandet orsakar massiva organskador, lidande, förnedring och ofrivillig död och dödar 100 000 gamla människor varje dag,gamla människor är också människor.att vara gammal och skröplig är ohälsosamt men att vara ung och i god vigör är hälsosamt,hjälp vetenskapen besegra åldrandet annars kommer åldrandet besegra oss själva. Kolla gärna in min blogg som handlar om åldrandet :)

2008-12-02 @ 23:22:42
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kan inte du publicera bilder på dina favoriter av madde, vickan och silvias klänningar, dina favoriter genom tiderna?

2008-12-03 @ 14:52:45
Postat av: Ric

Ja hoppas verkligen det händer något i sverige nästa år.Om det inte blir Victoria så tror jag Madeleine kommer slå till mycket snart. I hennes förhållande verkar man ha kommit längst och det händer saker hela tiden. Bröllop borde nalkas snart.



I Victorias och Carl-Philips förhållanden står det ju tvärstilla. Det är nog dags för kronprinsessan att vakna snart om hon vill ha mer än ett barn.

2008-12-04 @ 02:17:06
URL: http://ricardus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback