topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

En Bernadotte med smak

Nyss svepte Grete Qviberg in på redaktionen. Lika snygg som alltid. Tyvärr missade hon läckerbiten i köket som Café Killeröd utanför Båstad skickade till den kungliga tidningen för att avsmakas.

Carl Johan Bernadotte tryffeltårta!

Den är himmelskt god. Trust me.

Tårtan är en uppföljare av deras omåttligt populära tryffelbiskvier, som jag fick äran att avnjuta när jag hälsade på hos greve Carl Johan Bernadotte och Gunnila i Båstad. Det var i samband med en intervju inför grevens 90-årsdag. Sista oktober i år blev greve Carl Johan 92 år och är därmed Bernadotternas Grand Old Man.

Denna tryffeltårta är bakad med de bästa råvarorna och innehåller mandelmassa, veg fett, ägg, socker, mjöl, chokladtryffel och kakao - och borde verkligen serveras vid Nobel tycker jag.







Kommentarer
Postat av: Maggan



Nu blir man riktigt avundsjuk på dig som fått äran att smaka tryffeltårtan den ser underbart god ut,det är lite synd att man inte kan känna lukt och smak genom datan.

2008-12-08 @ 16:49:36
Postat av: Åsa

Den är himmelsk!

2008-12-09 @ 12:10:58
Postat av: Karin

Håller fullständigt med Maggan den ser underbar ut!

2008-12-10 @ 19:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback