topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Sagoprins med två pappor

Ryggar tillbaka för Sveriges scendrottning Eva Rydberg är det väl inte många som gör. Hon 50-årsjubilerar som artist och har genom åren fått de flesta utmärkelser och priser. Jag träffade henne i Helsingborg på Fredriksdalsteatern som hon driver framgångsrikt. Läs intervjun i nya Svensk Damtidning som finns i en butik nära dig eller i brevlådan...


Foto: Patrik Österberg

Även många av Europas kungligheter gillar att stå på scen. Just nu kan norska barn se och höra gravida prinsessan Märtha Louise läsa sagor. Prins Joachims exfru, grevinnan Alexandra, gör precis samma sak i Danmark. Riktiga sagosessor som gör livet lite roligare för alla småttingar.


Foto: Stella Pictures

Någon som kan läsa själv är lille prins Felix, som gick till skoluppropet med mamma Alexandra, pappa prins Joachim och styvfar Martin Jörgensen, som verkligen tycks ha funnit sin roll i familjen. Det var helt självklart för Felix att hålla Martin i handen på väg in till klassrummet.


Två pappor, en mamma och en liten sagoprins

Foto: All over press

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback