topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Förlovningen nära



Daniel Westling och Victoria har äktenskapstycke. Samma glada smile och glasögon. Denna bild har några år på nacken, men den säger ganska mycket om deras förhållande. Daniel är Ockelbokillen som körde motocross och lirade basket i hembyn medan Victoria stod på trappan på EG (Enskilda Gymnasiet) och surrade med klasskompisarna om helgens tillställningar.

Dessa två människor - från helt olika världar - levde ett halvt liv utan varandra. Daniel visste förstås vem hon var. Victoria hade ingen aning om att det existerade en personlig tränare vid namn Daniel på ett gym någonstans i stan. Tills den där dagen då lillsyrran tog med landets tronföljare till Mastertraining och trappmaskinen.

Daniels och Victorias vägar korsades, han började lyfta skrot med flickan med ansiktet som inom några år avbildas på både frimärke och mynt. Westling-musklerna vibrerade framför Victoria, dofterna från svettiga kroppar fick kärleksluktcellerna i gungning - FÖRÄLSKELSEN slog emot dem som en boxarsäck i rörelse....Och fortfarande är de lika kära.

Om bara några dagar fyller Daniel 35 år. Då är han man...(och nästan medelålders...) ska han fira födelsedagen med ett frieri?


Varför inte? Vi har väntat färdigt nu.

Kommentarer
Postat av: Margareta Johansson

Visst är Victoria och Daniel fina ihop de passar verkligen varann hoppas att det blir förlovning snart.

2008-08-28 @ 10:38:35
Postat av: Anna M

kul med förlovningspepp i bloggen!

din blogg kommer nog bli en av de mest lästa i sverige när de förlovar sig och fram till bröllopet.

2008-08-29 @ 23:30:33
Postat av: Åsa

Hej Anna M!



Vad roligt att Du uppskattar min blogg. Vi väntar med spänning på förlovning och bröllop.



Och Margareta, visst har Victoria och Daniel äktenskapstycke och förhoppningsvis kan de förena sina två olika världar och bli ett perfekt par. En liten kronprinsessbaby längtar vi väl allra mest efter!

2008-09-01 @ 11:32:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback