topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Har fått korgen av prinsen?


Foto: IBL

Här stolpar en drottning åstad med korgen under armen på kullerstensgatorna i franska Cahors. Tycker att det är härligt att se att Europas mest majestätiska monark även är den mest mänskliga. Se så vardaglig Margrethe är på semestern och ändå så full av kunglig kraft, styrka och målmedvetenhet. Nu ska det handlas, prutas och lagas mat...Ja, nog är både Maggan och prins Henrik finsmakare alltid. De njuter av livets goda och öppnar säkert en och annan butelj av prinsgemålens eget vin till middagen.

Såhär ser prins Henriks populära dryck ut. Det har till och med fått de Tuborg-älskande danskarna att bli ett vindrickande folk. Det säljer slut direkt i butikerna.


Kommentarer
Postat av: Margareta Johansson

Tänk vad enkelt danskarna tar på livet tänk om vi och vårt kungahus kunde göra det samma, då kanske vår blivande drottning vågade visa upp sin blivande prins och bli accepterad av kungen.

2008-08-26 @ 10:22:55
Postat av: Åsa

Hej Margareta!



Ja, vårt kungahus tar allvarligt på etiketten.

2008-08-26 @ 10:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback