topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Tog bordduken med på fest

image381
Jag hittade den här gamla bilden och förundrades över kronprinsessan av Norges mod att klä sig. I bordduk! Kan inte låta bli att reagera över Mette-Marits stil. Hon skulle kunna vara en blond motsvarighet till danska Mary, lika snygg och säker i smak, men ack nej....år efter år faller Mette för de mest anskrämliga plagg. En stylist hitåt, tack!

Kommentarer
Postat av: Margareta Johansson

Pundar brudar brukar väl inte vara så noga med sin klädsel och stackars Mette-Marit har väl inte haft någon som lärt henne kanske.Jag tror också att finge hon lite råd och hjälp skulle hon bli jätte snygg, förstår inte Harald han borde väl se " men hon verkar ha honom i ett järngrepp så han törs väl inte säga något".

2008-04-22 @ 12:41:47
Postat av: Midnattsol

Allvarligt, jag fattar inte vad det norska hovet håller på med? Borde de inte ta åt sig, när deras prinsessa nästan alltid kritiseras/hånas i media för sin avsaknad av stil. För det kan de väl inte undgått att läsa efter all år? Visst, hon har fått till det ett par gånger, men herregud.. Det räcker tyvärr inte långt.. Vad blir det härnäst? Lusekofta till Maries och Jockes bröllop??...

2008-04-22 @ 20:10:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback