topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Prinsessans bröstchock!

image394
Foto: Stella

Puh! Jag känner ingen direkt träningsstress inför Beach 2008 när jag ser denna bild på veckans badprinsessa Bea. Vad skönt med en kunglighet som helt naturligt kastar av sig kläderna för ett dopp i det blå och inte har en tanke på hur bikinin sitter. Ännu en av Beas berömda bröstchocker!
En eloge till härliga Beatrice som inte bryr sig nämnvärt om hur hon ser ut utan lever livets glada dagar....en bra förebild för unga tjejer. Här påminner hon om Venus födelse - uppstigen ur havets skum på Botticellis klassiska målning.

Kommentarer
Postat av: Neta

Är det en flodhäst eller vad? Rätt charmig bild i alla fall. Naturlig, om man vill vara snäll.

2008-05-01 @ 05:08:57
Postat av: johannah

oj, modigt! med tanke på att hon har massa paparazzis efter sig!

2008-05-05 @ 17:45:53
URL: http://johannahthelin.blogg.se
Postat av: Maria

Elaka kommentarer.Alla är inte trådsmala och skönt hon törs visa upp sig.Hon är förrästen inte speciellt överviktig,hon är byggd på det viset.Med kläder ser hon inte alla så stor ut

2008-05-06 @ 22:08:27
Postat av: Gun

Lägg av! Vad då byggd så denna kropp är fixad med för mycket mat och för lite rörelse. Människan är endast runt 20 år herre gud var ska det sluta? Hon kan knappast gå utan att få skavsår på insidan av låren och det ser ut som hon har ammat tio barn. Denna kropp är inte hälsosam värst är axlar och hållning, tränar hon inte upp det partiet kommer hon att trycka in lungorna så småningom.

2009-04-26 @ 01:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback