topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Inte många danskar i danska kungafamiljen

image372

Marie Cavalliers första vinkning från kungliga balkongen. Hon såg ut att klara "glödlampsskruvningen" med handen riktigt bra! Danska kungafamiljen är mångkulturell så det förslår- med två medlemmar från La France och en från Australien. Och två prinsar med en mormor från Österrike och en morfar från Kina!

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Marie kommer att bli en populär medlem i den danska kungafamiljen tror jag! Hon har anammat en söt prinsesstil, men har inte samma majestätiska utsrålning som Mary har, men det är förmodligen hennes "vanlighet" som kommer att gå hem i stugorna. Hon känns närmare folket på nåt vis. Jag gillar henne! Hoppas verkligen att det kommer att hålla mellan henne och Jocke. En skilsmässa till vore en katastrof i det danska kungahuset, särskilt om dett gäller samma prins...

2008-04-17 @ 21:07:56
Postat av: Åsa

Jag tror att Marie Cavallier blir en frisk fläkt i danska kungahuset. Hon verkar impulsiv och kan nog ställa till med små uppfriskande skandaler. Det vore ju roligt om hon och Joachim får en liten prinsessa tllsammans. Kungliga småttingar behövs med tanke på att det aldrig händer något i vårt eget insomnade kungahus. Förlovningar, bröllop och barn står långt ned på agendan för Victoria, Carl- Philip och Madeleine.

2008-04-18 @ 09:46:49
Postat av: Nellie

Snyggast i kungahuset i Danmark är hon iaf.

2008-04-21 @ 15:33:08
Postat av: Margareta Johansson

Det blir säkert uppfriskande skandaler med henne och börjar inte kungahuset blekna i Danmark hur många av dem är av kunglig börd från början eller adliga är det möjligtvis början på något vi inte vill.

2008-04-21 @ 23:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback